Projekt ROSA temadag

TJUHEJ for en dag! 🙏☀️
De lyserøde laksko var pudsede og Ruth og jeg drog mod Korsør til ROSA temadag omkring relationsarbejde, forebyggelse af vold og afmagt. 😍🚗(mangler hvid bil emoji!)

Det har været SÅ god en oplevelse. Efter mit oplæg fortalte Bo Hejlskov Elvén om hans forskning og mange års erfaring med relationer og det at nedbringe tvang og vold i systemet. Jeg havde selv en fornemmelse af, at vi havde planlagt vores oplæg sammen, for vi talte meget om de samme værktøjer og måder at være professionel på i relationen med de patienter/brugere der har det allerværst, men på en personlig og nærværende måde. Og det understøtter så fint, at det ikke er raketvidenskab, det at være menneskelig og have empati. Og desuden vigtigheden i at reflektere over måden man møder de "farlige patienter", ikke mindst fordi vi spejler os i sammenspillet med andre. Når jeg blev mødt med frygt og afstand, så eskalerede min tilstand kun og min fornemmelse af at være forkert, farlig og til besvær. UHA - et spændende emne i dag! :D

Jeg er helt rundt på gulvet over den energi, de fede spørgsmål og kommentarer der kom. Jeg har lavet instagram story og facebook story fra dagen, så hop derind og kig, hvis du er nysgerrig på mine tanker på sådan en dag.

Jeg skal liiiiige lande igen, efter den lange køretur tilbage til Aarhus, og lade det hele synke ind. Det hele blev optaget, og der bliver lavet podcast og artikler på baggrund af den her dag - jeg skal nok dele med jer, når det bliver offentliggjort.

Nu vil jeg dykke ud i solen på terrassen og stikke fingrene i jorden og få plantet i krukker - sådan finder jeg nemmest lige jordforbindelsen igen. Jeg kunne nemt flyve afsted på sådan en oplevelse her!

KÆMPE tak til Projekt ROSA for at invitere mig med! Og tak til jer fantastiske mennesker der var med :D

-Sidsel

54521678_297324144268554_8765608160384778240_n.jpg