Back to All Events

EG Sensum Temadag 2019

“Er der grænser for digitalisering?

Teknologien vælter ind over socialområdet. Tablets til medicinudlevering og smarte infoskærme til pårørende information. Apps til timeregistrering og smartphones til vagtplaner. Velfærdsrobotter og digitale gadgets til relationsarbejdet. Hver dag bliver socialområdet mere og mere digitalt.

På EG Sensum Bosted Temadag 2019 stiller vi derfor spørgsmålet: Er der grænser for digitalisering?”

Sådan lyder beskrivelsen for en temadag EG Sensum afholder 25. februar 2019.

Her skal jeg lave en workshop omkring dokumentationsarbejdet;

Workshop 8: Dokumentation som arbejdsredskab, v. Sidsel Høgenhaug, studerer til sundhedsteknologiingeniør og er tidligere psykiatrisk bruger.

  • Her kan du møde Sidsel, der på trods af 12 år i behandlingssystemet og diagnosen paranoid skizofreni, i dag er rask og studerer til ingeniør. Hun vil give jer et indblik i hendes erfaringer med brugen af dokumentation som arbejdsredskab i samarbejde med borgeren, komme med både de gode og dårlige eksempler, samt på ærlig vis fortælle hvordan netop dét redskab gjorde en kæmpe forskel på hendes rejse ud af sygdommen.