Back to All Events

Foredrags- og debataften ved SidselHoeg, Sindskolerne Aalborg

Nu kaster jeg mig ud i mit første åbne arrangement!

Sindskolerne i Aalborg har spurgt om jeg ikke vil komme og holde oplæg på en af deres kulturaftener.
Og selvfølgelig vil jeg det!
Jeg er selv tidligere elev på deres daghøjskole, hvor jeg kom et par gange om ugen da jeg var indlagt på psykiatrisk i årene 2007-2010, og jeg glæder mig meget til at komme tilbage og holde oplæg.

Det er et åbent arrangement forstået på den måde, at jer der har lyst kan komme med. Det er et gratis arrangement, men det kræver dog at I tilmelder jer.


Om eventet:

”Jeg vil på levende vis fortælle min historie, hvor jeg gør brug af forskellige visuelle virkemidler. Jeg vil fortælle om min sygdomsperiode, mine symptomer, begrænsninger, indlæggelser og alt hvad der fulgte med, og så frem til i dag, hvor jeg lever et raskt og velfungerende liv. Jeg vil lægge vægt på hvad der gjorde forskellen for mig, hvordan jeg kom på den anden side, hvilke redskaber jeg har brugt og stadig bruger, og fortælle om både alt det gode ved at blive rask og om udfordringerne i at slippe systemet og stå på den anden side. Jeg vil fortælle ærligt, men forhåbentligt også motiverende.”

Jeg har efterhånden stor erfaring med at holde oplæg og undervise både brugere, pårørende og professionelle, og der vil på den her aften være god tid til spørgsmål og snak, og jeg vil glæde mig meget til at møde jer.

I kan tilmelde jer eventet her.

De bedste hilsner, Sidsel

Earlier Event: February 25
EG Sensum Temadag 2019
Later Event: March 21
Temadag - Projekt RoSa